Rólunk

24 éve a tervezésben, kivitelezésben

24 év Ennyi ideje foglalkozunk marketinghez, rendezvényekhez kapcsolódó feladatok tervezésével, kivitelezésével.

Az évek alatt lebonyolítottunk több, mint 3000 projektet.  Építettünk 4 m2-es és 400 m2-es standokat is.  Dolgoztunk hotelekben, kiállítási csarnokokban, nagykövetségi épületekben. Kollégáink szereltek házfalakon, lámpaoszlopokon, háztetőkön is.

Teherautóink bejárták Magyarországot, de eljutottak Európa több országába is.

Az általunk tervezett és gyártott installációk több, mint 20 országba jutottak el, és használják őket azóta is sikeresen.

Az elvállalt feladatokat a tervezéstől a kivitelezés utáni átadásig, üzemeltetésig végigkísérjük, így garantálva a hatékony eredményt.

Munkamódszerünket csatolt videónkban foglaltuk össze.

Néhány gondolat ügyfeleink véleménye közül

Köszönjük Neked és csapatodnak a professzionális munkát. Jó látni, hogy a megoldásra törekedtek, és hálás köszönet a szakmai tanácsokért.
Biztos vagyok benne, hogy lesz még közös munkánk!

Köszönjük a gördülékeny munkát és a végeredményt – igazán büszkék voltunk a standunkra! Külön köszönöm, az egyszerű és egyértelmű kommunikációt, a rugalmasságodat!

Nagyon elégedettek voltunk veletek és mindenképpen kereslek, amennyiben egy újabb őrült ötletem támadna, hogy újra kiállításra szeretnék menni :-)))

Mi is köszönjük szépen a standunk szuper kivitelezését, minden a terv szerint alakult és ismét tökéletes munkát végeztetek.

Ezúton is szeretném megköszönni Neked a gyors és precíz munkátokat, nagyon jó volt Veletek dolgozni a kiállításon. Külön öröm számomra, hogy a standunk elnyerte a tetszéseteket. Valóban impozáns volt a végeredmény.

Nagyon szépen köszönjük mindkét standnál a precizitásotokat és a rugalmasságotokat. Amit az ügyfél is többször megjegyzett!

Szeretném továbbá megköszönni a csodaszép standot amit a Magyar Tudományos Parkinson Társaság nagykongresszusára készítettetek nekünk és minden rendben volt vele!

Köszönjük a Fentarthatósági napra készített stand kivitelezést. A koncepció és megvalósítás jól sikerült, a látogatók a szervezők által meghirdetett versenyben a standot első díjjal jutalmazták.

Az Effekt Marketing-el évek óta dolgozunk együtt. Mindig nagyon készségesek, rugalmasak, a lehetetlen nem ismerik.

Az Effekt Marketing főként kiállítási installációkat készít a Festo számára. Új ötletekkel és sajátos megoldásokkal teszik hatékonnyá és látványossá kiállítási megjelenéseinket. A céggel több mint 15 éves, cégeken átívelő kapcsolatban vagyok. Szeretek velük dolgozni, mert rugalmasak, gyorsak és maximálisan együttműködőek. Nem is kérdés számomra, hogy az ügyfél áll náluk a középpontban.